jueves, 19 de octubre de 2017

MENÚ DEL DIA 20/10/2017

PRIMERS PLATS
AMANIDA VEGETAL / ENSALADA VEGETAL
ESCUDELLA BARREXADA / "ESCUDELLA" MEZCLADA
GASPATXO ANDALUS / GASPATXO ANDALUS
Verdura pèsols amb patates / Verdura guisantes con patatas
Truita de patates i ceba / Tortilla de patatas y cebolla
Canalons de carn / Canalones de carne
Ous ferrats amb bacó / Huevos fritos con beicon

SEGONS PLATS
Platet de Xai / Platillo de cordero
Bacallà amb samfaina / Bacalao con "Samfaina"
Peus de porc brasa o gratinats / Pies de cerdo brasa o gratinados
Croquetes de carn d'olla/ / Croquetas de cocido
Bistec o llom planxa  / Bistec o lomo plancha
Conill a la brasa / Conejo a la brasa

POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS

PREU amb postres o CAFÉ 10´50€              


PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario