domingo, 22 de octubre de 2017

MENÚ DEL DÍA 23/10/2017

PRIMERS PLATS
AMANIDA VEGETAL / ENSALADA VEGETAL
ESCUDELLA BARREXADA / "ESCUDELLA" MEZCLADA
GASPATXO ANDALUS / GASPATXO ANDALUS
Verdura pèsols amb patates / Verdura guisantes con patatas
Xato el Calíu/ Xato el Calíu
cigrons amb ceba / Garbanzos encebollados
albergínia farcida/ Berenjena rellena
 Pasta del dia a la boloñesa/ Pasta del día  a la boloñesa
SEGONS PLATS
 llom planxa  /  lomo plancha
Salsitxes a la brasa / Salchichas a la brasa
Fricandó de vedella/ Fricando de ternera
Pollastre a la brasa/ Pollo a la brasa
Tonyina a la planxa/ Atún a la plancha
Sevillans / Sevillanos
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS

PREU amb postres o CAFÉ 10´50€              


PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario