lunes, 6 de noviembre de 2017

MENÚ DEL DÍA 07,11,2017

PRIMERS PLATS/ primeros platos
AMANIDA VEGETAL / ENSALADA VEGETAL
Canalons de carn / Canalones de carne
Sopa de brou / Sopa de caldo
arròs negre/ Arroz  negro
Verdura pèsols i patates/ Verdura guisantes y patatas
Gaspatxo/ Gazpacho
Patates a la riojana/ Patatas a la riojana
cigrons amb ceba/ Garbanzos encebollados
SEGONS PLATS/ segundos platos
Galtes de porc rostides/ Galtas de cerdo rustidas
Rabas a la romana/ Rabas a la romana
Filet de lluç planxa/ Filete de merluza plancha
Pit de pollastre a la  planxa / Pechuga de pollo a la plancha
Escalopa de vedella/ Escalope de ternera
Botifarra a la brasa/ Butifarra a la brasa
Secret ibèric a la brasa/ Secreto ibérico a la brasa
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS

PREU amb postres o CAFÉ 10´50€              


PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario