lunes, 20 de noviembre de 2017

MENÚ DEL DÍA 20,11,2017

Franjas verticales: estrechas
PRIMERS PLATS/primeros platos
amanida verda/ ENSALADA VERDE
amanida mediterrània/Ensalada mediterránea
Sopa de brou  / Sopa  caldo
Crema de carbassó/Crema de calabacín
Tallarines a la bolonyesa/ Tallarines a la boloñesa
gaspatxo andalús/ Gazpacho andaluz
llenties estofades/Lentejas estofadas
SEGONS PLATS/ segundos platos
Conill o Botifarra a la brasa/Conejo o butifarra brasa
Bistec o Llom planxa/Bistec o lomo a la plancha
Filet lluç a la marinera/Filete merluza a la marinera
Pit de pollastre arrebossat/ Pechuga de pollo arrebozada
Pollastre amb peres/Pollo con peras
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS
PREU amb postres o CAFÉ 10´50€            

PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario