domingo, 26 de noviembre de 2017

MENÚ DEL DÍA 27,11,2017

PRIMERS PLATS/primeros platos
amanida verda/ Ensalada verde
Verdura pesols  i patates/ Verdura guisantes y patatas
Sopa de brou/ Sopa de caldo
pasta a la boloñesa/pasta a la boloñesa
navalles a la planxa/navajas a la plancha
Torrades amb escalibada/ Torradas con escalibada
gaspatxo andalús/ Gazpacho  andaluz

SEGONS PLATS/ segundos platos
secret de porc a la brasa/secreto de cerdo a la brasa
pollastre al curri/polo al curri
bacallà amb tomàquet/bacalao con tomate
Bistec a la planxa/ Bistec  a la plancha
llom al romesco/lomo al romesco
cabrit arrebossat/cabrito rebozado
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS

REU amb postres o CAFÉ 10´50€         

PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario