martes, 21 de noviembre de 2017

MENÚ DEL DÍA,21,11,2017

PRIMERS PLATS/ primeros platos
AMANIDA VEGETAL / ENSALADA VEGETAL
sopa escudella/ sopa escudella
Fideuà marinera/ Fideua marinera
Cocido de MONGUETES / Cocido de judias
Truita de patata i ceba / Tortilla de patata y cebolla
Salpico de marisco / Salpicon de marisco
Verdura pèsols i patates/ Verdura guisantes y patatas
Gaspatxo/ Gazpacho
SEGONS PLATS/ segundos platos
Vedella amb rovellons/ternera con setas rovellones
Rotllets de primavera/ Rollitos de primavera
Bistec al roquefort/ Bistec al roquefort
Calamars a la romana/ Calamares a la romana
Llom a la planxa/ Lomo a la plancha
Xurrasco a la brasa/ Xurrasco a la brasa
Secret ibèric a la brasa/ Secreto ibérico a la brasa
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS
PREU amb postres o CAFÉ 10´50€              


PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario