martes, 19 de diciembre de 2017

menú del día 19-12-2017



PRIMERS PLATS / PRIMEROS PLATOS
AMANIDA VEGETAL / ENSALADA VEGETAL
Sopa de brou/ Sopa de caldo
GASPAtxo ANDALUS / GASPAcho ANDALUS
Verdura pèsols amb patates o / Verdura guisantes con patatas
Caldereta de bacallà/ Caldereta de bacalao
Cuit de cigrons / Cocido de garbanzo

Rotllets de canapès en pa de motlle/ Rollitos de canapés en pan de molde

SEGONS PLATS/ SEGUNDOS PLATOS
Pollastre amb alls/ Pollo al ajillo
Costelles de porc adobades a la brasa/ Costillas de cerdo adobadas a la brasa
Escalopa de vedella/ Escalope de ternera
Filet de panga a la planxa/ Filete de panga a la plancha
Xurrasco brasa/ Churrasco brasa
Botifarra a la brasa/ Butifarra a la brasa
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS
PREU amb postres o CAFÉ 10´50€              

PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario