martes, 2 de enero de 2018

MENÚ DEL DÍA 02.01,2018




PRIMERS PLATS
amanida verda/ Ensalada verde
verdura pésol/ Verdura guisante
Sopa de brou / Sopa de caldo
gaspatxo/ Gazpacho
espagueti boloñesa / Espagueti boloñesa
Torrada amb escalivada tonyina o anxoves /
Torrada con escalibada atún o anchoas
Caldereta de bacallà / Caldereta de bacalao
SEGONS PLATS
Secret ibèric a la brasa / Secreto ibérico a la brasa
Cuetes de rap a la marinera / Colitas de rape a la
Marinera
Platillo de xai/ Platillo de cordero
Salsitxes pebre verd / Salchichas pimienta verde
Pit de pollastre arrebossat / Pechuga de pollo
arrebozado
 biStec ollom planxa/ Bistec  o   Lomo plancha
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS

PREU amb postres o CAFÉ 10´50€               

No hay comentarios:

Publicar un comentario