martes, 9 de enero de 2018

MENÚ DEL DÍA 09,01,2018





PRIMERS PLATS/primeros platos
verdura pésol / Verdura guisante  con patatas

Canelons freds de marisc / Canelones fríos de marisco

Carxofes farcides de carn / Alcachofas rellenas de carne
Truita d'albergínia / Tortilla de berenjena

Macarrons / Macarrones

Ous al plat / Huevos al plato

Sopa de brou / Sopa de caldo

amanida verda / Ensalada verde

gaspatxo / Gazpacho

SEGONS PLATS/ segundos platos
Sevillans/ Sevillanos
Vedella amb rovellons/ Ternera con robellones

Conill a la brasa/ Conejo a la brasa

Rodanxa de lluç a la planxa o romana/ Rodaja de merluza a la plancha o romana

Salsitxes a la brasa/ Salchichas a la brasa

Bistec o llom planxa/ Bistec o lomo plancha
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS
PREU amb postres o CAFÉ 10´50€              

PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario