viernes, 9 de febrero de 2018

MENU NITS DÍA 09/02 2018 Nº2




RESTAURANTE EL CALÍU C/. CASAL, 26 VILAFRANCA DEL PENEDES TEL. 938915520


COPA DE CAVA DE BENVINGUDA
PRIMERS PLATS/ primeros platos
ESQUEISADA DE BACALLA / "ESQUELXADA" DE BACALAO.
CLOÍSSES EN SALSA / ALMEJAS EN SALSA
Calsots / Calsots
sopa de Escudella catalana/ sopa de Escudella catalana
Escalivada amb formatge de cabra gratibada/ Escalivada con queso de cabra gratibada
PASTA DEL DÍA/ PASTA DEL DIA
SEGONS PLATS/ segundos platos
. CABRIT ARREBOSSAT / CABRITO REBOZADO
CALAMARS A LA PLANXA / CALAMARES A LA PLANCHA.
CALAMARS A LA ROMANA / CALAMARES A LA ROMANA.
LLOM A LA PLANXA O AL ROMESCO / LOMO A LA PLANCHA O AL ROMESCO.       
BACALLA GRATÍNAT A L'ALLIOLI / BACALAO GRATINADO AL ALLIOLI.
GAMBES A LA PLANXA / GAMBAS A LA PLANCHA
ENTRECOT A LA BRASA
GAMBES A LA PLANXA / GAMBAS A LA PLANCHA .   
(SUPLEMENT DE ROQUEFORT O PEBRE VERD 1.00€
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS  INCLOSSOS/ REFRESCOS  INCLUIDOS
PREU amb postres o CAFÉ 15´00€             

PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 16`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario