domingo, 4 de febrero de 2018

UN DE NOS MENUS ÉCONOMIQUES




les premiers plats  / primeros platos
Salade catalane / Amanida catalana
Bouillon aux vermicelles / Brou amb fideus
Gaspacho / Gaspatxo
PAELLA EL CALIU  / PAELLA EL CALIU
Spaghettis à la bolognaise / Espaguetis a la bolonyesa
Omelette aux pommes de terre / Truita de patates
second courses / segundos platos
Saucisse aux haricots blancs / Botifarra amb mongetes seques
Agneau à la braise / Carn de xai a la brasa
Churrasco (viande grillée à l’argentine) / Churrasco (carn a la brasa a l'argentina)
Escalope à la milanaise / Escalopa a la milanesa
Escalopes d’échine de porc farcies (au jambon et au fromage) / Llibrets de llom de porc
Steak de veau / Bistec de vedella
Morue à la biscaïenne / Bacallà a la biscaïna
Morue à la mousseline d’ail / Bacallà amb mussolina d'all
Calmars grillés / Calamars a la planxa
Colin grillé / Lluç a la planxa
DESSERTS Fruits de saison /Fruita del temps, Salade de fruits frais /Macedònia de fruita del Temps,) Crème brûlée /Crema cremada, Flan à la crème fraîche /Flam amb nata,
Boissons et PA /BEGUDAS I PA, eau, vin 1/4 par personne ou boissons gazeuses  / aigua, vi 1/4 per persona o refrescos
PRIX avec desserts ou CAFÉ € 14'50

MENU PRIX AVEC desserts et CAFÉ 15`50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario