domingo, 18 de marzo de 2018

MENÚ DEL DÍA 19,03,2018


PRIMERS PLATS/ primeros platos
Amanida verda / Ensalada verde
fideus a la marinera/fideos a la marinera
Calçots/ Calçots (cebollas tiernas asadas)
amanida de tomàquet i formatge fresc/ ensalada de tomate y queso fresco
Gaspatxo o sopa de brou/ Gazpacho o sopa de caldo
Canalons ded'espinacs i tonyina / Canalones de espinacas y atun
Verdura pèsols i patates/ Verdura guisantes y patatas
SEGONS PLATS/ segundos platos
fricandó de vedella/ fricandó de ternera
broquetes de pollastre a la brasa/ brochetas de pollo a la brasa
combinat de peix a la planxa/ combinado de pescado a la plancha
secret de porc a la brasa/ secreto de cerdo a la brasa
llom a la planxa/ lomo a la plancha
xai a la brasa/ cordero a la brasa
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS

PREU MENÚ amb postres o CAFÉ 10´50€             
PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario