sábado, 24 de marzo de 2018

MENÚ DEL DÍA 24,03,2018






RESTAURANTE EL CALÍU C/. CASAL, 26 VILAFRANCA DEL PENEDES TEL. 938915520


PRIMER PLAT / PRIMER PLATO

Escudella catalana / "Escudella" catalana
Gaspatxo andalus / Gazpacho andaluz
amanida verda / Ensalada verde
amanida de mango i fruita seca/ensalada de mango y frutos secos
verdura pèsols i patates / verdura guisantes y patatas
Faves a la catalana / Habas a la catalana
cuit de llenties/cocido de lentejas
macarrons al pesto / macarrones al pesto
truita de carbassó/tortilla de calabacin

SEGON PLAT / SEGUNDO PLATO

Llom a la planxa / Lomo a la plancha
Mandonguilles  jardinera / Albóndigas a la jardinera
cuixas de gall dindi rostides / muslo de pavo rustidos
Filet de lluç a la planxa o milanessa / Filete de merluza a la plancha o milanesa
pits de pollastre arrebossat/pechugas de pollo arrebozado
xurrasco de vedella o botifarra a la brasa / churrasco de ternera o butifarra a la brasa
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS
PREU MENÚ  AMB POSTRES O CAFÉ 10´50€
PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario