sábado, 14 de abril de 2018

MENÚ DEL DÍA 14,04,2018






RESTAURANTE EL CALÍU C/. CASAL, 26 VILAFRANCA DEL PENEDES TEL. 938915520

PRIMERS PLATS/ primeros platos
AMANIDA VEGETAL / ENSALADA VEGETAL
sopa de brou / sopa de caldo
Gaspatxo andalus / Gazpacho andaluz
Pinya  amb pernil / Piña  con jamón
Albergínia farcida / Berenjena rellena
Tumbert mallorquí/ /  Tumbert mallorquin
Pasta a la carbonara o a la boloñesa / Pasta a la carbonara o boloñesa
Truita de patates y seba / Tortilla de patatas y cebolla
SEGONS PLATS/ segundos platos
broquetes de pollastre a la brasa / brochetas de pollo a la brasa
cuetes de rap marinera / /  colitas de rape marinera
Filet de lluç al a la plaxa / Filete de merluza a la plamncha
 Galtes rustides / galtas asadas
Botifarra a la brasa / Butifarra a la Brasa
Conill a la brasa / Conejo a la brasa
Llom a la planxa / Lomo a la plancha
Xai rebossat / Cordero rebozado
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS
PREU amb postres o CAFÉ 10´50€        
PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario