jueves, 2 de noviembre de 2017

MENÚ DEL DÍA 03/11/2017

PRIMERS PLATS / PRIMEROS PLATOS
AMANIDA VEGETAL / ENSALADA VEGETAL
ESCUDELLA BARREXADA / "ESCUDELLA" MEZCLADA
GASPAtxo ANDALUS / GASPAcho ANDALUS
Verdura pèsols amb patates / Verdura guisantes con patatas
Musclos al vapor / Mejillones al vapor
amanidade arròs tropical / Ensaladade arròs tropical
espagueti pesto / Espagueti pesto
Mil fulls de patata / Mil hojas de patata

SEGONS PLATS/ SEGUNDOS PLATOS
Flamenquins de vedella / Flamenquines de ternera
Hamburguesa amb ceba i tomàquet/ Hamburguesa con cebolla i tomate
Calamars a la  romana / Calamares a la romana
Filet de lluç planxa / Filete de merluza plancha
Llom planxa o al pebre verd/ Lomo planxa  o a la pimienta verde
Combinat de carn a la braça / Combinado de carne a la braza

POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS

PREU amb postres o CAFÉ 10´50€              


PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario