viernes, 3 de noviembre de 2017

MENÚ DEL DÍA 04-11-2017

PRIMERS PLATS / PRIMEROS PLATOS
AMANIDA VEGETAL / ENSALADA VEGETAL
ESCUDELLA BARREXADA / "ESCUDELLA" MEZCLADA
GASPAtxo ANDALUS / GASPAcho ANDALUS
Verdura pèsols amb patates / Verdura guisantes con patatas
Pinya amb pernil/ piña can jamon
amanidade arròs tropical / Ensaladade arròs tropical
Truita de carxofes / Tortilla de alcachofas
Xato el caliu / Xato el caliu

albergínia farcida/ berenjena rellena

SEGONS PLATS/ SEGUNDOS PLATOS
Estofat de vedella / Estofado de ternera
Hamburguesa amb ceba i tomàquet/ Hamburguesa con cebolla i tomate
llom arrebossat / lomo rebozado
cuetes rap a la marinera / colitas rape a la marinera
Combinat de carn a la braça / Combinado de carne a la braza
botifarra a la brasa / butifarra a la brasa
pit de pollastre a la planxa / pechuga de pollo a la plancha
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS
PREU amb postres o CAFÉ 10´50€              


PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario