jueves, 9 de noviembre de 2017

MENÚ DEL DÍA 10,11,2017

PRIMERS PLATS/primeros platos
Verdura amb pèsols / Verdura con guisantes
Torrada amb anxoves / Torrada con anchoas
Patates amb sipia / Patatas con sepia
Amanida de pasta amb tonyina/ Ensalada de pasta con atún
Amanida verda o catalana/ Ensalada verde o catalana
Truita de carxofes/ Tortilla de alcachofas
sopa de brou/ sopa de caldo
gaspatxo andalús/ Gazpacho  andaluz
ESPÀRRECS  AMB PERNIL / ESPARRAGOS  CON JAMÓN
SEGONS PLATS/ segundos platos
calamasson sevillans/ calamarcito sevillanos
Goulash de vedella/ Goulash de ternera
Entranyes a la brasa/ Entrañas  a la brasa
Filet de pit de pollastre a la planxa o arrebossat/ Filete de pechuga de pollo a la plancha o arrebozado
Tonyina a la planxa amb o sense ceba/ Atún a la plancha con o sin cebolla
Llom de porc planxa/ Lomo de cerdo plancha
POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC.
BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS
PREU amb postres o CAFÉ 10´50€            

PREU MENÚ AMB postres i  CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario