viernes, 10 de noviembre de 2017

MENÚ DEL DIA 11-11-2017

PRIMERS PLATS / PRIMEROS PLATOS AMANIDA VEGETAL / ENSALADA VEGETAL ESCUDELLA BARREXADA / "ESCUDELLA" MEZCLADA GASPAtxo ANDALUS / GASPAcho ANDALUS Verdura pèsols amb patates o mongetes tendres / Verdura guisantes con patatas o judías tiernas Truita de carxofa / Truita de carxofa amanida russa/ Ensaladilla rusa Sopa de peix / Sopa de pescado pasta carbonara/ Pasta carbonara Amanida de formatge fresc i pernil de gall dindi/ Ensalada de queso fresco y jamón de pavo SEGONS PLATS/ SEGUNDOS PLATOS Galtes de porc rostides/ Galtas de cerdo rustidas Escalopa de vedella/ Escalope de ternera Entranyes de vedella a la brasa/ Entrañas de ternera a la brasa Pollastre a la brasa/ Pollo a la brasa Llom a la planxa/ Lomo a la plancha Xurrasco brasa/ Churrasco brasa salmon amb ceba/ salmon encebollado POSTRES FLAN, CREMA, GELAT, YOGURT, FRUITA, ETC. BEGUDAS I PA VI/VINO 1/4LITRO OAIGUA AGUA/ REFRECS NO INCLOSSOS/ REFRESCOS NO INCLUIDOS PREU amb postres o CAFÉ 10´50€ PREU MENÚ AMB postres i CAFÉ 11`50 € MENÚ

No hay comentarios:

Publicar un comentario